ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;

Μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης www.oikiakaitexni.com

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 28410-26681  ή να περάσετε από το κατάστημα Οικία & Τέχνη και θα σας βοηθήσουμε εμείς να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;

Οχι δεν είναι απαραίτητο να γίνετε μέλος, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας καταχωρόντας τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ καταχωρήστε την διευθυνση αποστολής και θα υπολογιστούν τα έξοδα αποστολής.

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας έχοντας την επιλογή πληρωμής με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους:
1. Μέθοδος Αντικαταβολής. 
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, SPEEDEX ή ACS ή UPS Express, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.
2. Άμεση τραπεζική μεταφορά.
Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής.
3. Πληρωμή μέσω PayPal.
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2.  Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει: α.Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο β. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και γ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

3.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.